Cadeaus

Ons “Le Guillotin”-concept zorgt voor een ultieme beleving aan tafel en/of op het terras. Le Guillotin is gemaakt om blaadjes (dunne plakjes) te snijden van Wijngaard kazen. Door dunne blaadjes te snijden ervaart uw gast de smaak, de geur en de textuur van deze mooie kaas optimaal. 

Onze cadeaus zijn perfect om te serveren op de Guillotin.

Cadeaus

Wyngaard Mosterd Dille & Zwarte Peper Duo

Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een grove mosterd met dille of met zwarte peper. De mosterd en zwarte peperkorrels geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel de fijne combinatie van de kaas met de mosterd of zwarte peper als de kaas zelf wordt geproefd!

16 weken gerijpt

Grove mosterd met dilletoppen, Grof gekneusde zwarte peperkorrels

Heerlijk te combineren met een witte Pouilly Fumé wijn, kruidige droge Pinot Gris, een stevige rode Pinotage (Beyerskloof) of een krachtige rode Valpolicella.

Bestel in onze webshop

Wyngaard Mosterd Dille & Truffel Duo

Seizoensproduct. Leverbaar vanaf 15 september 2023.

Wintertijd is kaastijd. Ontdek het Mosterd-Dille en Truffel kaasje in zijn prachtige matzwarte winterse verpakking. Beide kaasjes van 100 gram zijn 4 maanden gerijpt, waarna ze zijn geaffineerd met kruiden die perfect passen bij de tijd van het jaar. Perfect voor op de borrelplank!

16 weken gerijpt

Grove mosterd met dilletoppen, Tapenade van zomer truffel

Heerlijk te combineren met een witte Pouilly Fumé wijn of een stevige rode Pinotage (Beyerskloof).

Le Guillotin Wyngaard

Le Guillotin Wyngaard is gemaakt om blaadjes (dunne plakjes) te snijden van Reypenaer en Wyngaard kaas. Door dunne blaadjes te snijden ervaart u de smaak, de geur en de textuur van deze mooie kazen optimaal, want zó komt de temperatuur en de zuurstof in de lucht het beste bij de kaas. Serveer op kamertemperatuur.

Geschikt voor 1/64 kaasjes

Niet in de vaatwasmachine. Het mes kunt u voor reiniging los halen van de beugel.

Bestel in onze webshop

Wijngaard Kaas BV

Golf van Biskaje 8
3446 CP Woerden
Nederland

Volg ons op sociale media